Skru op for din personlige stil

Kender du det, at du går ned ad gaden og mod dig kommer en person gående som bare udstråler selvtillid og charme? Hvordan er det muligt tænker du måske, men lægger hurtigt mærke til, at personen også skiller sig ud fra mængden med de tøj vedkommende har på. 

 

Hvordan kommer du egentlig selv i gang med at finde tøj der udstråler din unikke smag? Her er et par gode bud på vejen.

Find inspiration 

Præcis ligesom du kan blive inspireret af at se mennesker ude i den virkelige verden, er det første skridt på vejen at se på andres tøj. Der er masser af gode kombinationer derude, både på nettet og i gadebilledet, det handler blot om at kigge godt efter. Når du ser noget du godt kan lide, så husk at læg mærke til hvad det er du falder for, og om der er et generelt mønster. Er det en bestemt farvekombination eller måske et særligt snit?

Tips til en unik garderobe

Hvis man for alvor gerne vil skabe en personlig stil – kræver det også, at man leder lidt andre steder end man måske er vant til. 

Her er nettet altid en stor hjælp. Søg gerne efter mindre webshop som specialiserer sig inden for en bestemt niche eller stil. Er du f.eks. glad for farvestrålende tøj, kan det være du skal tjekke et sted som dencker deluxe ud. På den måde finder du nemmere unikt tøj til skabet og skruer op for din personlige stil.