Gaven til mor

Hver dag burde være sat af til kærlighedserklæringer. Både til dem, vi elsker, holder af og dem, som har gjort et ekstra stykke arbejde for, at vi skal have det godt. Mors dag kan ses som en sådan dag, hvor der bliver skruet helt op for muligheden for at gøre noget ekstra.

 

Blomster og chokolade

Helt i stil med traditionen, kan man vælge at købe en mors dag buket. Det kan være rigtig dejligt at modtage, og kan ses som et tegn på den kærlighed, der deles mellem mor og barn. Kommer kærligheden tydeligere til udtryk gennem søde sager, så er det måske chokoladen, man skal ty til. Og har man andre gode ideer til små eller store gaver, så er Mors Dag en fremragende mulighed for at ryste gaveposen. Der kan dog være mange forventninger til en sådan dag, så sørg for at gøre hensigten tydelig og lad kærligheden flyde frit, uden presset om forventningerne til, hvad dagen bestemt skal indeholde. For det er helt op til de enkelte familier at beslutte, hvordan man helst vil gøre lysten til at sætte udråbstegn på taknemmeligheden til en mor tydelig.

 

Ord med kærlighed

Det kan være en god ide at vedhæfte, eller bare give, et kort, hvor man prøver at sætte ord på, hvad forholdet betyder. Ord kan være budbringere af den fineste kærlighed, og det kan være meget rørende at modtage et smukt og finskrevet brev fra dem, som måske betyder allermest i ens liv. Ord kan blive betydningsfulde, smukke og indsigtsfulde