Tina lund instagram

Tina Lund (@tinalund) • Instagram photos and videos

137k Followers, 6452 Following, 2148 Posts – See Instagram photos and videos from Tina Lund (@tinalund)

Tina Lund (@tinalund) • Instagram photos and videos

one of the best female horse rider ‍ ‍ ‍ mum to Lilly, Louis …

Tina Lund (@tinalundequestrian) • Instagram photos and videos

30.3k Followers, 686 Following, 1246 Posts – See Instagram photos and videos from Tina Lund (@tinalundequestrian)

Tina Lund on Instagram: “Jeg sælger en del af mit tøj især …

3185 Likes, 52 Comments – Tina Lund (@tinalund) on Instagram: “Jeg sælger en del af mit tøj især fordi jeg er flyttet hjem efter 8 år i Dubai.

Tina Lund on Instagram: “En dejlig nyhed jeg er gravid igen …

Tina Lund on Instagram: “En dejlig nyhed👼 jeg er gravid igen 😄 Vi glæder os meget til at finde ud af om vi skal have en dreng eller en pige 😝 ❤️💙 #baby#lykkelig#gravid#snart4 🍀”

2686 Likes, 87 Comments – Tina Lund (@tinalund) on Instagram: “En dejlig nyhed jeg er gravid igen Vi glæder os meget til at finde ud af om vi skal have …

2,686 Likes, 87 Comments – Tina Lund (@tinalund) on Instagram: “En dejlig nyhed👼 jeg er gravid igen 😄 Vi glæder os meget til at finde ud af om vi skal have en dreng eller en pige 😝 ❤️💙 #baby#lykkelig#gravid#snart4 🍀”

Tina Lund on Instagram: “Vi vil gerne dele en nyhed med jer …

Tina Lund på Instagram: “Vi vil gerne dele en nyhed med jer. Vi har besluttet at flytte retur til Danmark efter 8 år i Dubai. Vi glæder os meget til at komme hjem igen. Dog er det også meget svært at sige på gensyn/ farvel til de rigtig gode venner vi har fået i Dubai. Vi flytter til Dk pga at jeg skal være rytter i stalden hos @riderscup 🐴 Glæder mig meget til at skulle ride på de danske baner igen 🇩🇰 Vi kommer til at savne Dubai 🥰 Vi håber at vores børn og selvfølgelig hele familen får en god start i Dk 🙏🏻 @allannielsen55”

13.8k Likes, 194 Comments – Tina Lund (@tinalund) on Instagram: “Vi vil gerne dele en nyhed med jer. Vi har besluttet at flytte retur til Danmark efter 8 år …

14K Likes, 193 Comments – Tina Lund (@tinalund) on Instagram: “Vi vil gerne dele en nyhed med jer. Vi har besluttet at flytte retur til Danmark efter 8 år i Dubai. Vi glæder os meget til at komme hjem igen. Dog er det også meget svært at sige på gensyn/ farvel til de rigtig gode venner vi har fået i Dubai. Vi flytter til Dk pga at jeg skal være rytter i stalden hos @riderscup 🐴 Glæder mig meget til at skulle ride på de danske baner igen 🇩🇰 Vi kommer til at savne Dubai 🥰 Vi håber at vores børn og selvfølgelig hele familen får en god start i Dk 🙏🏻 @allannielsen55”

@tinalund__secondhand • Instagram photos and videos

Sælger smykker, kjoler, sko og meget mere til en rigtig god pris. I skal selv betale for fragt ca 45-100 kr, ingen returret. 388 posts. 10.7K followers.

Tina Lund on Instagram: “❤️”

Tina Lund på Instagram: “❤️”

2145 Likes, 28 Comments – Tina Lund (@tinalund) on Instagram: “❤️”

2,145 Likes, 28 Comments – Tina Lund (@tinalund) on Instagram: “❤️”

Tina Lund on Instagram: “10 års bryllups dag havde Allan og …

Tina Lund på Instagram: “10 års bryllups dag havde Allan og jeg d. 20 august ❤️ Vi valget at fejre det med vores Lilly og Louis 🥰 Vi fik sagt nogle ord til hinanden og det var meget romantisk og specielt ❤️ Jeg har drømt om længe at vores børn skal mærke/ se vores kærlighed til hinanden udover den de ser til hverdag. Mærke at vi holder sammen i med og modgang som familen. Louis så på mig som aldrig før 🥰 Han sagde han aldrig havde set mig så smuk før 😁😂❤️ Så sødt. Plus han fik lige tårer frem da jeg sagde nogle ord til ham ❤️ De var jo ikke født da vi blev gift for 10 år siden. Jeg er sikker på ingen af os glemmer denne gang Ibiza 🥰 vi var kun 9 mennesker tilstede. Meget småt og intimt😊 Lige det jeg ville 🙏🏻 Tak til vores venner som ville være en del af vores dag😊 Der kommer snart flere billeder af kjolen 😊🤷‍♀️🥰😁 Love you @allannielsen55”

15.2k Likes, 172 Comments – Tina Lund (@tinalund) on Instagram: “10 års bryllups dag havde Allan og jeg d. 20 august ❤️ Vi valget at fejre det med vores …

15K Likes, 172 Comments – Tina Lund (@tinalund) on Instagram: “10 års bryllups dag havde Allan og jeg d. 20 august ❤️ Vi valget at fejre det med vores Lilly og Louis 🥰 Vi fik sagt nogle ord til hinanden og det var meget romantisk og specielt ❤️ Jeg har drømt om længe at vores børn skal mærke/ se vores kærlighed til hinanden udover den de ser til hverdag. Mærke at vi holder sammen i med og modgang som familen. Louis så på mig som aldrig før 🥰 Han sagde han aldrig havde set mig så smuk før 😁😂❤️ Så sødt. Plus han fik lige tårer frem da jeg sagde nogle ord til ham ❤️ De var jo ikke født da vi blev gift for 10 år siden. Jeg er sikker på ingen af os glemmer denne gang Ibiza 🥰 vi var kun 9 mennesker tilstede. Meget småt og intimt😊 Lige det jeg ville 🙏🏻 Tak til vores venner som ville være en del af vores dag😊 Der kommer snart flere billeder af kjolen 😊🤷‍♀️🥰😁 Love you @allannielsen55”

Ja den er god nok vi er på udkig efter 2 hunde en Jack russell …

Tina Lund på Instagram: “Ja den er god nok 🐶 vi er på udkig efter 2 hunde 🐕 en Jack russell og en Rottweiler. Vi lytter gerne til gode råd fra jer derude 🐩 Jeg har dog selv næsten hele mit liv haft hund så føler selv jeg ved en del. Dog er det 8 år siden 🙃 Der er sikkert sket meget siden dengang. Med hunde foder, hunde legetøj mm. Vi har lige købt hunde seng i dag😁 selvom vi stadig ikke har købt hundene endnu 😂 Jeg skal ud og se et par hvalp snart 🙏🏻 Håber vi finder den rigtige Jack russell som vi vil starte med 🤞🏻 vi glæder os til snart at have hund igen 🐶❤️☀️”

5625 Likes, 168 Comments – Tina Lund (@tinalund) on Instagram: “Ja den er god nok vi er på udkig efter 2 hunde en Jack russell og en Rottweiler.

5,625 Likes, 168 Comments – Tina Lund (@tinalund) on Instagram: “Ja den er god nok 🐶 vi er på udkig efter 2 hunde 🐕 en Jack russell og en Rottweiler. Vi lytter gerne til gode råd fra jer derude 🐩 Jeg har dog selv næsten hele mit liv haft hund så føler selv jeg ved en del. Dog er det 8 år siden 🙃 Der er sikkert sket meget siden dengang. Med hunde foder, hunde legetøj mm. Vi har lige købt hunde seng i dag😁 selvom vi stadig ikke har købt hundene endnu 😂 Jeg skal ud og se et par hvalp snart 🙏🏻 Håber vi finder den rigtige Jack russell som vi vil starte med 🤞🏻 vi glæder os til snart at have hund igen 🐶❤️☀️”

Keywords: tina lund instagram