Søkort app

Krak til søs – Apps i Google Play

Oplev de danske kyster med denne apps mange funktioner, såsom søkort, sporingsplotter, AIS, interessepunkter og ruter. Den gratis version indeholder:

Oplev de danske kyster med denne apps mange funktioner

Krak til søs 4+ – App Store

Discover the Swedish, Danish, Finnish and Norwegian coasts with this apps many functions, such as sea charts, tracking plot, POIs and routes.

Gratis søkort med ruteplanlægning | Danmark, Norge, Sverige …

Oplev maritime steder med interaktivt søkort fra Danmark. Planlæg din bådtur på computerskærm og overfør nemt din sejlruteplan til Krak Til søs mobil app.

Top5 sejler-apps til din iPhone eller iPad – Tilsoes.dk

Men kort fortalt er det et fantastisk søkort til din mobil, som har en utrolig høj detaljegrad og en masse fede features. App´en koster i skrivende stund …

Top 5 sejler apps – find de beste apps til din iPad – MarineSalg

Top 5 sejler apps – find de beste apps til din iPad

Det er en komplet app, som blandt andet indeholder søkort, de samme detaljer som på en GPS, Ruter, vejr/tidevand og artikler og guides. $79.99. Download her!

Der findes tonsvis af sejler apps. Men alle er ikke lige gode. Læs om de 5 bedste sejler apps her!

De bedste sejler apps til båden – LifeLab.dk

De bedste sejler apps til båden

20. mar. 2021 — Navionics boating. Genial app som gør din iPhone eller iPad til et søkort. Det kan være at der ikke er råd til en dyr kortplotter, men at …

Dyrt elektronisk udstyr som f.eks. radar, autopilot og kortplotter kan erstattes af smartphone/tablet. Se de bedste sejler apps til båden.

Navionics et Garmin varemærke | Mobilapp til sejlads & fiskeri

Mobile Boating app leverer søkort til cruising, fiskeri, sejlads, dykning og andre aktiviteter på vandet.

Gratis søkort fra Eniro er nu tilgængelige online – Minbaad.dk

13. maj 2019 — … der kan skabe overblik over de danske farvande og være en hjælp til ruteplanlægning. De online søkort bør ikke anvendes til navigation.

På firmaets svenske hjemmeside samt på krak.dk kan danske og udenlandske gæstesejlere finde kortene, der kan skabe overblik over de danske farvande og være en hjælp til ruteplanlægning. De online søkort bør ikke anvendes til navigation.

Gratis søkort online – Bådmagasinet

Gratis søkort online

13. maj 2019 — Efter at Geodatastyrelsen indgik en aftale med Eniro om digital visning af danske søkortdata i marts er søkortene nu tilgængelige. Kortene er …

Keywords: søkort app, krak søkort app android, søkort app android, gratis søkort app