Restaurant refshaleøen

Spis dig gennem Refshaleøen – VisitCopenhagen

Spis dig gennem Refshaleøen | VisitCopenhagen

Reffen – Copenhagen Street Food er Nordens største madmarked med street food fra mere end 17 forskellige nationaliteter. På Reffen går gastronomi og …

De seneste år er det rå og industrielle havneområde, Refshaleøen gennemgået en udvikling, som har formået at holde på de unikke former og den specielle ånd samtidig med at flere og flere oplevelser for Københavnere og byens gæster er kommet til. Bl.a. en række unikke spisesteder.

Reffen Copenhagen Street Food – Design – Kultur – Håndværk

This website uses cookies. We and third parties use cookies to distinguish users and measure how they interact with our website.

Reffen – Copenhagen Street Food er Nordens største madmarked med street food fra mere end 17 forskellige nationaliteter. På Reffen går gastronomi og iværksætteri, håndværk og kultur, nærvær og fællesskab op i en højere enhed. På 6000 kvm dyrker 50+ entusiastiske kokke og kreative ildsjæle deres store passion for gastronomi og godt håndværk. Besøg os hele ugen fra kl 11.00.

Restaurant Lynetten: Front Page

Front Page | Restaurant Lynetten

30. nov. 2022 — Har du elsket at sætte kurs mod den urbane restaurant Amass på Refshaleøen, når du har skulle nyde lækker og bæredygtig mad, så er det slut …

Restaurant 56 grader | Home

18. jan. 2022 — Københavns smukkeste café? TABLEAU hædret for indretningen af ny café på Refshaleøen · Connie-Connie café i kunstcenteret Copenhagen Contemporary.

THE BEST 10 Restaurants near Indre By, Refshaleøen …

Urban landbrug på Refshaleøen

De seks spisesteder på REFFEN, du skal besøge

De seks spisesteder på REFFEN, du skal besøge – Copenhagen Food

ALCHEMIST

Kendt gourmetrestaurant på Refshaleøen lukker og slukker

Fra dags dato: Kendt gourmetrestaurant på Refshaleøen lukker og slukker

Har du elsket at sætte kurs mod den urbane restaurant Amass på Refshaleøen, når du har skulle nyde lækker og bæredygtig mad, så er det slut nu.

Københavns smukkeste café? TABLEAU hædret for …

Københavns smukkeste café? TABLEAU hædret for indretningen af ny café på Refshaleøen | bobedre.dk

Med 25 forskellige unikke stole har designstudiet TABLEAU sørget for, at du kan sætte dig godt til rette i den nye café Connie-Connie. Læs mere om projektet her.

Keywords: restaurant refshaleøen, refshaleøen restaurant, restaurant på refshaleøen