Quizzen med signe molde dr

Signe Molde forlader Quizzen på DR2: Her er den nye vært

Signe Molde forlader Quizzen på DR2: Her er den nye vært | Film & serier | DR

20. sep. 2018 — Journalist og tidligere P3-vært Gyrith Cecilie Ross overtager roret fra Signe Molde, når ‘Quizzen’ vender tilbage til oktober.

Journalist og tidligere P3-vært Gyrith Cecilie Ross overtager roret fra Signe Molde, når ‘Quizzen’ vender tilbage til oktober.

Signe Molde på udebane: Sæson 2 | Se online her | DRTV

Signe Molde møder med humor og nysgerrighed danskere med kontroversielle holdninger – fra præster, der afviser at vie homoseksuelle og tykke, der afviser at …

Signe Molde møder med humor og nysgerrighed danskere med kontroversielle holdninger – fra præster, der afviser at vie homoseksuelle og tykke, der afviser at overvægt er usundt til “klimarealister”, der mener, at det er bedst at gøre ingenting for klimaet.

“Moar, jeg ønsker mig et skuffeselskab” | Quizzen med Signe …

Signe Molde stopper på DR2-programmet ‘Quizzen’ | BT Film, TV og Streaming – www.bt.dk

20. sep. 2018 — Signe Molde stopper på DR2-programmet ‘Quizzen’.

Signe Molde har gennem flere sæsoner givet politikerne sved på panden, når de uge efter uge har dystet i viden om aktuelle, politiske historier. Men det er slut nu, for den populære vært, der har været med til at udvikle programmet, stopper.

Signe Molde stopper på DR2-programmet ‘Quizzen’ – BT

Signe Molde stopper som vært på Quizzen — MediaWatch

20. sep. 2018 — DR2-programmet “Quizzen med Signe Molde” skifter vært – og navn. Signe Molde stopper som tovholder i programmet, men bliver i DR.

DR2-programmet “Quizzen med Signe Molde” skifter vært – og navn. Signe Molde stopper som tovholder i programmet, men bliver i DR. Ny vært er hentet fra P3.

Signe Molde stopper som vært på Quizzen – MediaWatch

Quizzen med Signe Molde – Danske Podcasts

Quizzen med Signe Molde. DR. Antal afsnit: 10; Seneste afsnit: 2017-05-18 … Quizzen med Signe Molde 2017-05-11. 2017-05-11. Aktuelt satireprogram.

Quizzen med Signe Molde – Danske Podcasts

Opsagt DR-vært: Hvordan kunne de ændre mening?

18. nov. 2019 — Signe Molde var vært på over 100 ‘Quizzen’-programmer, inden hun gav stafetten videre til Gyrith Cecilie Ross, der har spiddet de folkevalgte i …

Mandag meldte DR ud, at det er slut med en lang række programmer på tv-stationens kanaler. Heriblandt ‘Quizzen’ på DR2 med Gyrith Cecilie Ross som vært.

Keywords: quizzen med signe molde dr, dr quizzen med signe molde