Podcast retsmedicin

Tæt på retsmedicin on Spotify

Tæt på retsmedicin | Podcast on Spotify

I denne podcast fortæller retsmediciner Lise Frost, hvordan hun minutiøst gennemgår alle dele af kroppen for skader, DNA-spor og andre detaljer, der kan være …

Listen to Tæt på retsmedicin on Spotify.

Utraditionel podcast om retsmedicinere nærmer sig 100.000 …

Utraditionel podcast om retsmedicinere nærmer sig 100.000 downloads

15. feb. 2021 — Den populære podcast-serie fra Aarhus Universitet, der sætter fokus på retsmedicinernes arbejde, har opnået ekstra mange downloads.

Den populære podcast-serie fra Aarhus Universitet, der sætter fokus på retsmedicinernes arbejde, har opnået ekstra mange downloads.

Lytte til Tæt på retsmedicin Podcast

I denne podcastserie får du den ægte vare med eksakte fakta fortalt af medarbejderne fra Institut for Retsmedicin, Aarhus Universitet.

Podcast: Lig på bordet – fortællinger fra en retsmediciner

Lig på bordet – fortællinger fra en retsmediciner – SDU

De fleste af os kender dem fra krimiserierne. Men er virkeligheden for en retsmediciner ligesom den, vi ser på tv? Vicestatsobducent Peter Juel Thiis …

De fleste af os kender dem fra krimiserierne. Men er virkeligheden for en retsmediciner ligesom den, vi ser på tv? Vicestatsobducent Peter Juel Thiis Knudsen tager os med på obduktionsstuen og fortæller, hvordan det egentlig foregår, når man arbejder med lig på bordet.

Tæt på retsmedicin – Podimo

Tæt på retsmedicin

I podcasten giver han et indblik i, hvordan han åbner et lig, og hvordan han syr kroppen sammen igen efter indgrebet, så personen fremstår så pæn som muligt.

Få et unikt indblik i retsmedicinernes arbejdsmetoder og overvejelser. Krimigenrens film og romaner giver ofte et unuanceret billede af den opgave, retsmedicinerne udfører for politiet. I denne podcastserie får du den ægte vare med eksakte fakta fortalt af medarbejderne fra Institut for Retsmedicin, Aarhus Universitet.

Tæt på retsmedicin – Danske Podcasts

Tæt på retsmedicin – Danske Podcasts

I denne podcastserie får du den ægte vare med eksakte fakta fortalt af medarbejderne fra Institut for Retsmedicin, Aarhus Universitet.

Få et unikt indblik i retsmedicinernes arbejdsmetoder og overvejelser.

Populær podcast fra Retsmedicinsk Institut er downloadet …

Populær podcast fra Retsmedicinsk Institut er downloadet næsten 100.000 gange

11. feb. 2021 — Institut for Retsmedicin har siden nytår udgivet fem nye afsnit i en utraditionel podcast-serie, der sætter fokus på retsmedicinernes …

NYE EPISODER: Spor af forgiftning, analyser af knoglefund og CT-skanning af afdøde personer er emner, som danskerne gerne vil høre om. Det mest lyttede afsnit fra Institut for Retsmedicin ved Aarhus Universitet har dog et mere hverdagsrelateret tema.

Retsmedicin – Podcast – Podtail

Retsmedicin – Podcast – Podtail

Retsmedicinen hjælper med at opklare forbrydelser og ulykker. Retsmedicinske forskere fortæller. – Listen to Retsmedicin instantly on your tablet, …

Retsmedicinen hjælper med at opklare forbrydelser og ulykker. Retsmedicinske forskere fortæller. – Listen to Retsmedicin instantly on your tablet, phone or browser – no downloads needed.

Podcast om retsmedicin – Journalist Jakob Kehlet, Aarhus

Podcast om retsmedicin – Journalist Jakob Kehlet, Aarhus – artikler, bøger, kommunikation, radio, tv, undervisning

I forlængelse af bogen “100 års retmedicin – til gavn for de levende” har jeg produceret podcastserien “Tæt på retsmedicin” der ved offentliggørelsen i …

Tæt på retsmedicin – True Crime Podcast – Podchaser

Tæt på retsmedicin – True Crime Podcast | Podchaser

10 episodes, 1 ratings & reviews. Få et unikt indblik i retsmedicinernes arbejdsmetoder og overvejelser. Krimigenrens film og romaner giver ofte et …

10 episodes, 1 ratings & reviews. Få et unikt indblik i retsmedicinernes arbejdsmetoder og overvejelser. Krimigenrens film og romaner giver ofte et unuanceret billede af den opgave, retsmedicinerne udfører for politiet. I denne podcastserie får du den ægte vare med eksakte fakta fortalt af medarbejderne fra Institut for Retsmedicin, Aarhus Universitet.

Keywords: podcast retsmedicin