Petra nagel instagram

Petra Nagel (@petra.nagel) • Instagram photos and videos

142k Followers, 1259 Following, 552 Posts – See Instagram photos and videos from Petra Nagel (@petra.nagel)

Petra Nagel on Instagram: “I det ellers ret trælse år 2020 …

Petra Nagel på Instagram: “I det ellers ret trælse år 2020 formåede jeg – udover at renovere et hus, være gravid, gå på arbejde, og være mor til en 2 årig – også at skrive en bog. EN ÆGTE BOG! 🤓Det er jeg faktisk rigtig stolt af! Den kommer i butikkerne efter sommerferien, men kan bestilles allerede nu (link i bio) 🥳”

10.8k Likes, 140 Comments – Petra Nagel (@petra.nagel) on Instagram: “I det ellers ret trælse år 2020 formåede jeg – udover at renovere et hus, være gravid, …

11K Likes, 140 Comments – Petra Nagel (@petra.nagel) on Instagram: “I det ellers ret trælse år 2020 formåede jeg – udover at renovere et hus, være gravid, gå på arbejde, og være mor til en 2 årig – også at skrive en bog. EN ÆGTE BOG! 🤓Det er jeg faktisk rigtig stolt af! Den kommer i butikkerne efter sommerferien, men kan bestilles allerede nu (link i bio) 🥳”

Petra Nagel on Instagram: “Han kom med foråret Iøvrigt

Petra Nagel på Instagram: “Han kom med foråret 🌱💙 Iøvrigt; Tak til verdens bedste jordemødre og sygehusansatte. Godt at vi har jer 🙏🏽”

41.8k Likes, 897 Comments – Petra Nagel (@petra.nagel) on Instagram: “Han kom med foråret Iøvrigt; Tak til verdens bedste jordemødre og sygehusansatte.

42K Likes, 897 Comments – Petra Nagel (@petra.nagel) on Instagram: “Han kom med foråret 🌱💙 Iøvrigt; Tak til verdens bedste jordemødre og sygehusansatte. Godt at vi har jer 🙏🏽”

Petra Nagel on Instagram: “Så skulle vi hjem fra de varme …

Petra Nagel on Instagram: “Så skulle vi hjem fra de varme lande til en fri verden uden mundbind eller grundangst. I stedet fik vi: krig og alle fire corona 🇺🇦💙”

10.4k Likes, 66 Comments – Petra Nagel (@petra.nagel) on Instagram: “Så skulle vi hjem fra de varme lande til en fri verden uden mundbind eller grundangst.

10K Likes, 66 Comments – Petra Nagel (@petra.nagel) on Instagram: “Så skulle vi hjem fra de varme lande til en fri verden uden mundbind eller grundangst. I stedet fik vi: krig og alle fire corona 🇺🇦💙”

Petra Nagel on Instagram: “Her er et billede af, hvordan jeg …

Petra Nagel på Instagram: “Her er et billede af, hvordan jeg ser ud. Det havde jeg aldrig postet for 3 mdr siden. Se med de næste 8 uger, hvor jeg skal lære at holde af min krop. ‘Petra elsker sig selv’ kan ses på DR TV.📸: @shotbybalder #dr3 #elskdigselv”

14.7k Likes, 655 Comments – Petra Nagel (@petra.nagel) on Instagram: “Her er et billede af, hvordan jeg ser ud. Det havde jeg aldrig postet for 3 mdr siden.

15K Likes, 656 Comments – Petra Nagel (@petra.nagel) on Instagram: “Her er et billede af, hvordan jeg ser ud. Det havde jeg aldrig postet for 3 mdr siden. Se med de næste 8 uger, hvor jeg skal lære at holde af min krop. ‘Petra elsker sig selv’ kan ses på DR TV.📸: @shotbybalder #dr3 #elskdigselv”

Petra Nagel on Instagram: “ : @theismortensen”

Petra Nagel on Instagram: “🍎📷: @theismortensen”

2197 Likes, 27 Comments – Petra Nagel (@petra.nagel) on Instagram: “ : @theismortensen”

2,196 Likes, 27 Comments – Petra Nagel (@petra.nagel) on Instagram: “🍎📷: @theismortensen”

petra.nagel – Instagram

Petra Nagel (@petra.nagel) • Φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram

Booking // Presse // Foredrag: hej@pnagelhus.dk · Εικόνα προφίλ του χρήστη …

142 χιλ. ακόλουθοι, ακολουθεί 1261, 552 δημοσιεύσεις – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram από το χρήστη Petra Nagel (@petra.nagel)

Petra Nagel on Instagram: “”Hvorfor har du stadig pyjamas på …

Petra Nagel på Instagram: “”Hvorfor har du stadig pyjamas på?” “Godnat, Ole Lukøje”. Far-kommentarerne på SmukFest vil ingen ende tage… #farjokes #godnat 💤”

1368 Likes, 17 Comments – Petra Nagel (@petra.nagel) on Instagram: “”Hvorfor har du stadig pyjamas på?” “Godnat, Ole Lukøje”. Far-kommentarerne på SmukFest …

1,368 Likes, 17 Comments – Petra Nagel (@petra.nagel) on Instagram: “”Hvorfor har du stadig pyjamas på?” “Godnat, Ole Lukøje”. Far-kommentarerne på SmukFest vil ingen ende tage… #farjokes #godnat 💤”

Petra Nagel on Instagram: “I går tog jeg min yngste på maven …

Petra Nagel on Instagram: “I går tog jeg min yngste på maven og min kæreste i hånden til Zulu Awards. Jeg havde æren af at skulle uddele en pris med de to fantastisk seje kvinder @freestyle_linddd og @eldina_jaganjac. Temaet var “spred god energi på de sociale medier” 🙌🏽”

11.7k Likes, 48 Comments – Petra Nagel (@petra.nagel) on Instagram: “I går tog jeg min yngste på maven og min kæreste i hånden til Zulu Awards.

12K Likes, 48 Comments – Petra Nagel (@petra.nagel) on Instagram: “I går tog jeg min yngste på maven og min kæreste i hånden til Zulu Awards. Jeg havde æren af at skulle uddele en pris med de to fantastisk seje kvinder @freestyle_linddd og @eldina_jaganjac. Temaet var “spred god energi på de sociale medier” 🙌🏽”

Keywords: petra nagel instagram, petra instagram