Lasse rimmer instagram

Lasse “Lasse Rimmer” Rimmer (@lasserimmer) • Instagram …

88.9k Followers, 716 Following, 1590 Posts – See Instagram photos and videos from Lasse “Lasse Rimmer” Rimmer (@lasserimmer)

Lasse “Lasse Rimmer” Rimmer on Instagram: “Jeg blev ikke …

Lasse “Lasse Rimmer” Rimmer på Instagram: “Jeg blev ikke gift for at blive skilt. Men det blev jeg. Så da jeg blev gift igen for to år siden, var det med den skråsikre overbevisning, at denne gang, der ville det være i med- og modgang, til døden jer skiller, hele balladen. Noget må jeg sgu da have lært af at have prøvet og fejlet. Anden gang skulle være lykkens gang. Og nu står vi alligevel her, før vi nåede en to-års bryllupsdag og har opgivet håbet om, at vi er de rigtige for hinanden. Line og jeg er enige om en mindelig skilsmisse. Tilløbet til bruddet er taget over en lang periode, og jeg har følt, at det var som at se magtesløst til, mens en ustoppelig lavine rullede i slowmotion ind over vores liv. Det var aldrig, hvad jeg troede, ønskede, håbede. Alligevel er det blevet sådan. Der er ingen tredjeparter involveret i vores brud, der er ingen vrede eller bebrejdelser fra nogen af os. Jeg er stadig fuld af kærlighed til den kvinde, der har gjort livet lysere og gladere for mig og mine i flere år. Du har gjort vores liv så meget bedre, Line. Tak! Spørger nogen mig på mit dødsleje, hvad jeg har været mest taknemmelig for, så vil jeg svare, at de år, du valgte at dele med mig, er blandt de vigtigste. Jeg har været en heldig mand.”

19.6k Likes, 1069 Comments – Lasse “Lasse Rimmer” Rimmer (@lasserimmer) on Instagram: “Jeg blev ikke gift for at blive skilt. Men det blev jeg.

20K Likes, 1,069 Comments – Lasse “Lasse Rimmer” Rimmer (@lasserimmer) on Instagram: “Jeg blev ikke gift for at blive skilt. Men det blev jeg. Så da jeg blev gift igen for to år siden, var det med den skråsikre overbevisning, at denne gang, der ville det være i med- og modgang, til døden jer skiller, hele balladen. Noget må jeg sgu da have lært af at have prøvet og fejlet. Anden gang skulle være lykkens gang. Og nu står vi alligevel her, før vi nåede en to-års bryllupsdag og har opgivet håbet om, at vi er de rigtige for hinanden. Line og jeg er enige om en mindelig skilsmisse. Tilløbet til bruddet er taget over en lang periode, og jeg har følt, at det var som at se magtesløst til, mens en ustoppelig lavine rullede i slowmotion ind over vores liv. Det var aldrig, hvad jeg troede, ønskede, håbede. Alligevel er det blevet sådan. Der er ingen tredjeparter involveret i vores brud, der er ingen vrede eller bebrejdelser fra nogen af os. Jeg er stadig fuld af kærlighed til den kvinde, der har gjort livet lysere og gladere for mig og mine i flere år. Du har gjort vores liv så meget bedre, Line. Tak! Spørger nogen mig på mit dødsleje, hvad jeg har været mest taknemmelig for, så vil jeg svare, at de år, du valgte at dele med mig, er blandt de vigtigste. Jeg har været en heldig mand.”

Lasse “Lasse Rimmer” Rimmer on Instagram: “Min far er 69 år …

Lasse “Lasse Rimmer” Rimmer på Instagram: “Min far er 69 år. Ikke at det betyder det store. Der er alligevel aldrig en god alder at høre lægerne konstatere, at “den sidder rigtig besværligt” om en svulst. Det gør den heldigvis ikke længere, svulsten, for en operation har tilsyneladende fået det hele med. Han kommer aldrig til at ligge ned og sove igen, for det kostede også den maveklap, der holder på mavesækkens indhold, så det ikke løber tilbage i spiserøret. Men han overlever, så vidt lægerne kan se. Kombinationen af afsluttende kemo og corona er barsk for både ham og min mor. De sidder i lejligheden, får indkøb bragt og tør ikke se nogen – heller ikke børn eller børnebørn. Det er altså ikke slut endnu, det der corona. Så indtil en vaccine ankommer, så husk stadig lige, at det handler ikke om, om du selv kan tåle at blive smittet. Det handler om, om du smitter en, der ikke kan tåle det. Eller en, der smitter en, der ikke kan tåle det. Håndsprit og lidt afstand, ikke? Bare lidt endnu. Så bliver mænd som min far sikkert også 70. Det er vi en del, der virkelig ønsker os.”

8374 Likes, 177 Comments – Lasse “Lasse Rimmer” Rimmer (@lasserimmer) on Instagram: “Min far er 69 år. Ikke at det betyder det store.

8,374 Likes, 177 Comments – Lasse “Lasse Rimmer” Rimmer (@lasserimmer) on Instagram: “Min far er 69 år. Ikke at det betyder det store. Der er alligevel aldrig en god alder at høre lægerne konstatere, at “den sidder rigtig besværligt” om en svulst. Det gør den heldigvis ikke længere, svulsten, for en operation har tilsyneladende fået det hele med. Han kommer aldrig til at ligge ned og sove igen, for det kostede også den maveklap, der holder på mavesækkens indhold, så det ikke løber tilbage i spiserøret. Men han overlever, så vidt lægerne kan se. Kombinationen af afsluttende kemo og corona er barsk for både ham og min mor. De sidder i lejligheden, får indkøb bragt og tør ikke se nogen – heller ikke børn eller børnebørn. Det er altså ikke slut endnu, det der corona. Så indtil en vaccine ankommer, så husk stadig lige, at det handler ikke om, om du selv kan tåle at blive smittet. Det handler om, om du smitter en, der ikke kan tåle det. Eller en, der smitter en, der ikke kan tåle det. Håndsprit og lidt afstand, ikke? Bare lidt endnu. Så bliver mænd som min far sikkert også 70. Det er vi en del, der virkelig ønsker os.”

“Min kæreste har startet en blog!” er en af de sætninger, jeg …

Lasse “Lasse Rimmer” Rimmer på Instagram: ““Min kæreste har startet en blog!” er en af de sætninger, jeg aldrig havde troet, jeg skulle skrive. Hun har lovet at skrive ærligt om sit liv, ikke mindst om at leve på lånt tid med et nyt hjerte og en gammel mand. Jeg kunne påstå, at jeg ikke er lidt nervøs ved udsigten til at læse, hvad hun VIRKELIG tænker om mig, men det ville være løgn. Hvis du er nysgerrig – link i bio, ing?”

1519 Likes, 42 Comments – Lasse “Lasse Rimmer” Rimmer (@lasserimmer) on Instagram: ““Min kæreste har startet en blog!” er en af de sætninger, …

1,277 Likes, 39 Comments – Lasse “Lasse Rimmer” Rimmer (@lasserimmer) on Instagram: ““Min kæreste har startet en blog!” er en af de sætninger, jeg aldrig havde troet, jeg skulle skrive. Hun har lovet at skrive ærligt om sit liv, ikke mindst om at leve på lånt tid med et nyt hjerte og en gammel mand. Jeg kunne påstå, at jeg ikke er lidt nervøs ved udsigten til at læse, hvad hun VIRKELIG tænker om mig, men det ville være løgn. Hvis du er nysgerrig – link i bio, ing?”

I gå spiste Line og jeg omsider på @hennekirkebykro. Det har …

Lasse “Lasse Rimmer” Rimmer on Instagram: “I gå spiste Line og jeg omsider på @hennekirkebykro. Det har jeg ønsket mig længe, og det var en af de aldrig indløste bryllupsgaver (og en gammel gave fra Line selv ved en anden lejlighed). Det føles en lillebitte smule pudsigt at nyde en bryllupsgave sammen efter en skilsmisse. Men vi er gode til at kunne lide hinanden nok til stadig at kunne gøre den slags. Så endnu engang: Ikke alle skilsmisser grunder på bebrejdelser, vrede eller ligefrem had. Og resten er ikke fejltagelser, hvor parret er de sidste til at fatte, at de skulle være blevet sammen. Tak for alle henvendelserne, også dem, der mener, at et delt måltid skulle bevise, at vi hører sammen trods alt. Men Line og jeg har lagt os et fint, næsten smukt sted i midten. Vi hader ikke hinanden. Men vi har heller ikke begået en fejl ved at blive skilt. Og når man kan enes om det, så kan man også dele gode oplevelser som to voksne mennesker, der har lært, hvad vi kan og ikke kan sammen. Vi kan godt spise fremragende mad i smukke omgivelser. Vi kan ikke være et par. Og at vi kan enes rigtig fint og kærligt om det, er jeg taknemmelig for.”

18k Likes, 262 Comments – Lasse “Lasse Rimmer” Rimmer (@lasserimmer) on Instagram: “I gå spiste Line og jeg omsider på @hennekirkebykro. Det har jeg ønsket …

18K Likes, 262 Comments – Lasse “Lasse Rimmer” Rimmer (@lasserimmer) on Instagram: “I gå spiste Line og jeg omsider på @hennekirkebykro. Det har jeg ønsket mig længe, og det var en af de aldrig indløste bryllupsgaver (og en gammel gave fra Line selv ved en anden lejlighed). Det føles en lillebitte smule pudsigt at nyde en bryllupsgave sammen efter en skilsmisse. Men vi er gode til at kunne lide hinanden nok til stadig at kunne gøre den slags. Så endnu engang: Ikke alle skilsmisser grunder på bebrejdelser, vrede eller ligefrem had. Og resten er ikke fejltagelser, hvor parret er de sidste til at fatte, at de skulle være blevet sammen. Tak for alle henvendelserne, også dem, der mener, at et delt måltid skulle bevise, at vi hører sammen trods alt. Men Line og jeg har lagt os et fint, næsten smukt sted i midten. Vi hader ikke hinanden. Men vi har heller ikke begået en fejl ved at blive skilt. Og når man kan enes om det, så kan man også dele gode oplevelser som to voksne mennesker, der har lært, hvad vi kan og ikke kan sammen. Vi kan godt spise fremragende mad i smukke omgivelser. Vi kan ikke være et par. Og at vi kan enes rigtig fint og kærligt om det, er jeg taknemmelig for.”

Lasse “Lasse Rimmer” Rimmer on Instagram: “Der er ord. Og …

930 Likes, 30 Comments – Lasse “Lasse Rimmer” Rimmer (@lasserimmer) on …

Der er to måder at opleve livet på. Man kan vælge at ærgre sig …

Lasse “Lasse Rimmer” Rimmer on Instagram: “Der er to måder at opleve livet på. Man kan vælge at ærgre sig over det, der ikke skete. Eller man kan være taknemmelig for det, der sker. Det her er lidt af en anmeldelse fra Frederikshavn i forgårs. Anmelderen ærgrer sig over, at der ikke var endnu flere i salen. Og det er venligt tænkt. Men jeg er pivstolt af “Færre End Tre”, og bortset fra to udsolgte intimshows på @teater_play næste weekend, så tror jeg, at showet bliver pensioneret nu. Jeg er glad og taknemmelig for, at nogle tusinde mennesker valgte at bruge tid og penge på at se det. Jeres tid især er meget værd, det ved jeg. Så en særlig tak for jeres tid. Jeg har elsket at optræde med lige netop det her show.”

1049 Likes, 52 Comments – Lasse “Lasse Rimmer” Rimmer (@lasserimmer) on Instagram: “Der er to måder at opleve livet på. Man kan vælge at ærgre sig over det, …

1,049 Likes, 52 Comments – Lasse “Lasse Rimmer” Rimmer (@lasserimmer) on Instagram: “Der er to måder at opleve livet på. Man kan vælge at ærgre sig over det, der ikke skete. Eller man kan være taknemmelig for det, der sker. Det her er lidt af en anmeldelse fra Frederikshavn i forgårs. Anmelderen ærgrer sig over, at der ikke var endnu flere i salen. Og det er venligt tænkt. Men jeg er pivstolt af “Færre End Tre”, og bortset fra to udsolgte intimshows på @teater_play næste weekend, så tror jeg, at showet bliver pensioneret nu. Jeg er glad og taknemmelig for, at nogle tusinde mennesker valgte at bruge tid og penge på at se det. Jeres tid især er meget værd, det ved jeg. Så en særlig tak for jeres tid. Jeg har elsket at optræde med lige netop det her show.”

Lasse “Lasse Rimmer” Rimmer on Instagram: “Jeg elsker mit …

Lasse “Lasse Rimmer” Rimmer på Instagram: “Jeg elsker mit arbejde. Jeg elsker at optræde, elsker tv, elsker radio. Morgenradio betyder selvfølgelig, at jeg er væk forlængst, når resten af huset vågner. Det var lige ved at vælte familielæsset op til efterårsferien, at far er blevet sådan en, der først findes, når man kommer hjem fra skole. Så nu er jeg på anden ekstra friuge fra radioen. Fjernsyn stopper ikke for nogen: Det er simpelthen for dyrt at lave. Men gode radiokollegaer har min ryg for tiden, og jeg kan pludselig være “far, der vækker mig”, bare lidt. Og jeg elsker det. Ligesom jeg elsker at have masser af tid til kaffe med den ældste, før hendes første, mundtlige prøve i gymnasiet. Jeg er heldig med det meste. Det glemmer jeg aldrig. Især ikke i disse dage.”

2729 Likes, 30 Comments – Lasse “Lasse Rimmer” Rimmer (@lasserimmer) on Instagram: “Jeg elsker mit arbejde. Jeg elsker at optræde, elsker tv, elsker radio.

2,729 Likes, 30 Comments – Lasse “Lasse Rimmer” Rimmer (@lasserimmer) on Instagram: “Jeg elsker mit arbejde. Jeg elsker at optræde, elsker tv, elsker radio. Morgenradio betyder selvfølgelig, at jeg er væk forlængst, når resten af huset vågner. Det var lige ved at vælte familielæsset op til efterårsferien, at far er blevet sådan en, der først findes, når man kommer hjem fra skole. Så nu er jeg på anden ekstra friuge fra radioen. Fjernsyn stopper ikke for nogen: Det er simpelthen for dyrt at lave. Men gode radiokollegaer har min ryg for tiden, og jeg kan pludselig være “far, der vækker mig”, bare lidt. Og jeg elsker det. Ligesom jeg elsker at have masser af tid til kaffe med den ældste, før hendes første, mundtlige prøve i gymnasiet. Jeg er heldig med det meste. Det glemmer jeg aldrig. Især ikke i disse dage.”

Det er blevet en vane på rekordtid, en af den slags … – Instagram

Lasse “Lasse Rimmer” Rimmer on Instagram: “Det er blevet en vane på rekordtid, en af den slags, hvor jeg næsten bliver urolig, sitrende, abstinensramt, men kun næsten, hvis jeg ikke får luftet mig selv med 12-14 kilometer gåtur dagligt. Jeg er ikke klog nok til at vide, hvad det konkret gør ved hjernen og hormonerne, men det gør mig rolig og glad, når jeg har rundet Kbh K, Bryggen, Amager Strandpark, nogle gange med musik eller en lydbog som selskab, men mest med byens lyd, menneskers summen. Og når jeg så runder det gamle nabolag, hvor et usolgt hus stadig står og håber på min slutspurts-opmærksomhed før et salg, så bliver jeg mindet om, hvor meget jeg savner den alsidige natur her udenfor storbyen. Jeg bliver lige et nøk gladere end sædvanligt glad af at sjoske i mine egne, nostalgiske fodspor hernede.”

7340 Likes, 110 Comments – Lasse “Lasse Rimmer” Rimmer (@lasserimmer) on Instagram: “Det er blevet en vane på rekordtid, en af den slags, hvor jeg næsten …

7,340 Likes, 110 Comments – Lasse “Lasse Rimmer” Rimmer (@lasserimmer) on Instagram: “Det er blevet en vane på rekordtid, en af den slags, hvor jeg næsten bliver urolig, sitrende, abstinensramt, men kun næsten, hvis jeg ikke får luftet mig selv med 12-14 kilometer gåtur dagligt. Jeg er ikke klog nok til at vide, hvad det konkret gør ved hjernen og hormonerne, men det gør mig rolig og glad, når jeg har rundet Kbh K, Bryggen, Amager Strandpark, nogle gange med musik eller en lydbog som selskab, men mest med byens lyd, menneskers summen. Og når jeg så runder det gamle nabolag, hvor et usolgt hus stadig står og håber på min slutspurts-opmærksomhed før et salg, så bliver jeg mindet om, hvor meget jeg savner den alsidige natur her udenfor storbyen. Jeg bliver lige et nøk gladere end sædvanligt glad af at sjoske i mine egne, nostalgiske fodspor hernede.”

Lasse “Lasse Rimmer” Rimmer on Instagram: “❤️”

Lasse “Lasse Rimmer” Rimmer on Instagram: “❤️”

9085 Likes, 99 Comments – Lasse “Lasse Rimmer” Rimmer (@lasserimmer) on Instagram: “❤️”

9,084 Likes, 99 Comments – Lasse “Lasse Rimmer” Rimmer (@lasserimmer) on Instagram: “❤️”

Keywords: lasse rimmer instagram