Jojo instagram

MARIA JOSEFINE (JoJo) (@majosefine) • Instagram photos …

23.3k Followers, 1455 Following, 768 Posts – See Instagram photos and videos from MARIA JOSEFINE (JoJo) (@majosefine)

JoJo (@iamjojo) • Instagram photos and videos

2.5m Followers, 942 Following, 256 Posts – See Instagram photos and videos from JoJo (@iamjojo)

JoJo Siwa (@itsjojosiwa) • Instagram photos and videos

11.4m Followers, 534 Following, 5793 Posts – See Instagram photos and videos from JoJo Siwa (@itsjojosiwa)

JoJo Fletcher (@joelle_fletcher) • Instagram photos and videos

2.6m Followers, 1471 Following, 819 Posts – See Instagram photos and videos from JoJo Fletcher (@joelle_fletcher)

JoJo (@jojotodynho) • Instagram photos and videos

25m Followers, 5739 Following, 2550 Posts – See Instagram photos and videos from JoJo (@jojotodynho)

JOJO (@jojofeel) • Instagram-billeder og -videoer

184 følgere, 958 følger, 31 opslag – Se Instagram-billeder og -videoer fra JOJO (@jojofeel)

MARIA JOSEFINE (JoJo) on Instagram

MARIA JOSEFINE (JoJo) on Instagram: “Farvel fertilitetsbehandling – og hej lillebitte liv inde i min mave, som vi krydser alle fingre for, bliver en sund og rask maj-baby ♥️Vi har gennem vores fertilitetsforløb fundet ud af, hvor mange andre, der kæmper og har kæmpet for at få deres største ønske opfyldt. Mange kæmper flere år end os – og nogle må endda opgive drømmen. For de heldige er det en nem proces, det med at få børn. Men for mange er det en hård og opslidende kamp. Både for kroppen og for hovedet. Alle de sprøjter, hormoner, lægeaftaler, roderier i underlivet, tanker, bekymringer, tårer, håb og mistede håb. Et slags helvede som langsomt æder én op indefra. Alt sammen fordi vi så brændende ønsker at blive forældre. Det er det hele værd, hvis det lykkes. Men man kan desværre ikke få en lovning på det sker, på forhånd. Og det er den uvished, som er så svær at være i. Tanker til alle der er i det lige nu, eller har været i det. Hvis du selv er i det, så skal du vide, du ikke er alene. Del det, tal med nogle om det og bed om hjælp. Venner, familie, folk i samme situation, en psykolog, støttegrupper eller hvad der ellers er bedst for dig. Der er mange muligheder! Men det hjælper at vide, man ikke er alene. Fertilitetsbehandling er en satan, en sorg for mange og det tærer psykisk. Det behøver du aldrig stå alene med. Hvis du kender nogen, som er i fertilitetsbehandling, så vær der for dem og tal om det. Også selvom det er svært. Lad dem vide, du er der. Sæt dig ind i, hvad de går igennem og spørg, hvordan du kan være den bedste støtte. Det gør en større forskel, end du aner. Det er svært at sætte ord på det fælleskab, den støtte og den kærlighed, som har mødt os, efter vi begyndte at dele vores forløb. Det har været den bedste beslutning i det her. Og jeg ved i mit hjerte, det er et fælleskab, vi mere end trygt kan læne os ind i igen, når vi måske skal i behandling en anden gang. Tak! Bare et kæmpe stort TAK for at gøre det så meget mindre ensomt!Nu vil vi prøve at lande i, forstå og tro på vores nye situation♥️📸: @degners”

12.5k Likes, 626 Comments – MARIA JOSEFINE (JoJo) (@majosefine) on Instagram: “Farvel fertilitetsbehandling – og hej lillebitte liv inde i min mave, …

13K Likes, 626 Comments – MARIA JOSEFINE (JoJo) (@majosefine) on Instagram: “Farvel fertilitetsbehandling – og hej lillebitte liv inde i min mave, som vi krydser alle fingre for, bliver en sund og rask maj-baby ♥️Vi har gennem vores fertilitetsforløb fundet ud af, hvor mange andre, der kæmper og har kæmpet for at få deres største ønske opfyldt. Mange kæmper flere år end os – og nogle må endda opgive drømmen. For de heldige er det en nem proces, det med at få børn. Men for mange er det en hård og opslidende kamp. Både for kroppen og for hovedet. Alle de sprøjter, hormoner, lægeaftaler, roderier i underlivet, tanker, bekymringer, tårer, håb og mistede håb. Et slags helvede som langsomt æder én op indefra. Alt sammen fordi vi så brændende ønsker at blive forældre. Det er det hele værd, hvis det lykkes. Men man kan desværre ikke få en lovning på det sker, på forhånd. Og det er den uvished, som er så svær at være i. Tanker til alle der er i det lige nu, eller har været i det. Hvis du selv er i det, så skal du vide, du ikke er alene. Del det, tal med nogle om det og bed om hjælp. Venner, familie, folk i samme situation, en psykolog, støttegrupper eller hvad der ellers er bedst for dig. Der er mange muligheder! Men det hjælper at vide, man ikke er alene. Fertilitetsbehandling er en satan, en sorg for mange og det tærer psykisk. Det behøver du aldrig stå alene med. Hvis du kender nogen, som er i fertilitetsbehandling, så vær der for dem og tal om det. Også selvom det er svært. Lad dem vide, du er der. Sæt dig ind i, hvad de går igennem og spørg, hvordan du kan være den bedste støtte. Det gør en større forskel, end du aner. Det er svært at sætte ord på det fælleskab, den støtte og den kærlighed, som har mødt os, efter vi begyndte at dele vores forløb. Det har været den bedste beslutning i det her. Og jeg ved i mit hjerte, det er et fælleskab, vi mere end trygt kan læne os ind i igen, når vi måske skal i behandling en anden gang. Tak! Bare et kæmpe stort TAK for at gøre det så meget mindre ensomt!Nu vil vi prøve at lande i, forstå og tro på vores nye situation♥️📸: @degners”

Jojo Studio (@jojo_studio) • Instagram photos and videos

309 Followers, 552 Following, 80 Posts – See Instagram photos and videos from Jojo Studio (@jojo_studio)

Kosmetisk klinik | jojo (@jojo___town) • Instagram photos …

670 Followers, 1809 Following, 73 Posts – See Instagram photos and videos from Kosmetisk klinik | jojo (@jojo___town)

Keywords: jojo instagram