Dak wichangoen instagram

Dak Wichangoen – Instagram

35.5k Followers, 1117 Following, 1447 Posts – See Instagram photos and videos from Dak Wichangoen (@dak.wichangoen)

Dak Wichangoen on Instagram: “Så er det mandag igen og …

Dak Wichangoen på Instagram: “Så er det mandag igen og sikke en vild weekend Anders og jeg lige har haft. Vi sidder tilbage med en følelse af at vi har været på den fedeste og vildte druktur. Lidt omtåget men ved at det var fedt og at du helt sikkert ville gøre det igen☺️🤯😎 sygt mærkeligt!Vil starte med med sige TAK for alle de søde beskeder og tanker alle har sendt mig/os🙏💛Her er hun så! Lily Gjørtler Wichangoen. Hendes som har lavet ballade i min krop i 38+3 uger😊 som vi har ventet spændt på at møde. Vores lille Boss Baby, vores et og alt 💛Lily valgte at kom til verden den 9 april kl 6:30, 11 dage før termins datoen. (Ja hun vil selv bestemme, gad vide hvor hun har det fra?😉)Med en kampvægt på lidt over 2500 gram. Det var en sej kamp på trods af hendes størrelse at få hende til verden, men alt endte godt. Anders var en fantastisk støtte!Jeg vil gerne takke Skejby sygehus fødselslsafdelingen og deres skønne personale for at give Anders og jeg en meget positive og uforglemmelig fødsel. I var fantastiske❤️🙏#bossbaby #babygirl #kærlighed #love #duerminøjesten #lykkelig”

10k Likes, 823 Comments – Dak Wichangoen (@dak.wichangoen) on Instagram: “Så er det mandag igen og sikke en vild weekend Anders og jeg lige har haft.

10K Likes, 823 Comments – Dak Wichangoen (@dak.wichangoen) on Instagram: “Så er det mandag igen og sikke en vild weekend Anders og jeg lige har haft. Vi sidder tilbage med en følelse af at vi har været på den fedeste og vildte druktur. Lidt omtåget men ved at det var fedt og at du helt sikkert ville gøre det igen☺️🤯😎 sygt mærkeligt!Vil starte med med sige TAK for alle de søde beskeder og tanker alle har sendt mig/os🙏💛Her er hun så! Lily Gjørtler Wichangoen. Hendes som har lavet ballade i min krop i 38+3 uger😊 som vi har ventet spændt på at møde. Vores lille Boss Baby, vores et og alt 💛Lily valgte at kom til verden den 9 april kl 6:30, 11 dage før termins datoen. (Ja hun vil selv bestemme, gad vide hvor hun har det fra?😉)Med en kampvægt på lidt over 2500 gram. Det var en sej kamp på trods af hendes størrelse at få hende til verden, men alt endte godt. Anders var en fantastisk støtte!Jeg vil gerne takke Skejby sygehus fødselslsafdelingen og deres skønne personale for at give Anders og jeg en meget positive og uforglemmelig fødsel. I var fantastiske❤️🙏#bossbaby #babygirl #kærlighed #love #duerminøjesten #lykkelig”

Dak Wichangoen on Instagram

Dak Wichangoen on Instagram: “Det ville VIRKELIG hjælpe mig en del, hvis bare jeg vidste hvad hun tænker🤔…bare en gang imellem ❓❔#sigdognoget #lifeasamom #asianbaby #lilyøjesten #scandinasian”

850 Likes, 18 Comments – Dak Wichangoen (@dak.wichangoen) on Instagram: “Det ville VIRKELIG hjælpe mig en del, hvis bare jeg vidste hvad hun tænker  …

849 Likes, 18 Comments – Dak Wichangoen (@dak.wichangoen) on Instagram: “Det ville VIRKELIG hjælpe mig en del, hvis bare jeg vidste hvad hun tænker🤔…bare en gang imellem ❓❔#sigdognoget #lifeasamom #asianbaby #lilyøjesten #scandinasian”

Dak Wichangoen on Instagram: “En dejlig første dag i studiet …

Dak Wichangoen on Instagram: “En dejlig første dag i studiet er slut…..så go’ nat her fra😘#sikkeendejligdag #masterchef #2022”

1408 Likes, 19 Comments – Dak Wichangoen (@dak.wichangoen) on Instagram: “En dejlig første dag i studiet er slut….. så go’ nat her fra #sikkeendejligdag …

1,407 Likes, 19 Comments – Dak Wichangoen (@dak.wichangoen) on Instagram: “En dejlig første dag i studiet er slut…..så go’ nat her fra😘#sikkeendejligdag #masterchef #2022”

Kunne man bare have en Kenneth hver dag til at gøre en lækker

260 Likes, 6 Comments – Dak Wichangoen (@dak.wichangoen) on Instagram: …

Dak Wichangoen on Instagram

Dak Wichangoen på Instagram: “Så er det igen blevet onsdag og 7 mad-glade familier indtager igen disse køkkener. Se med når vi 3 dommer tager deltagerne syde på mad mæssigt og lad os inspirere af Italien👩‍🍳👩‍🍳👨‍🍳🇮🇹 Se #maddysten i aften kl 20 på #DR1 eller på dr.dk/tv😁…..og hvis du tilfældigt er hjemme kl 19 så ses vi i #aftenshowet 😊#familytime #madgrisen #mad #hygge #tv #onsdag #foodlover #instafood #madnørd”

136 Likes, 3 Comments – Dak Wichangoen (@dak.wichangoen) on Instagram: “Så er det igen blevet onsdag og 7 mad-glade familier indtager igen disse køkkener.

136 Likes, 3 Comments – Dak Wichangoen (@dak.wichangoen) on Instagram: “Så er det igen blevet onsdag og 7 mad-glade familier indtager igen disse køkkener. Se med når vi 3 dommer tager deltagerne syde på mad mæssigt og lad os inspirere af Italien👩‍🍳👩‍🍳👨‍🍳🇮🇹 Se #maddysten i aften kl 20 på #DR1 eller på dr.dk/tv😁…..og hvis du tilfældigt er hjemme kl 19 så ses vi i #aftenshowet 😊#familytime #madgrisen #mad #hygge #tv #onsdag #foodlover #instafood #madnørd”

Dak Wichangoen on Instagram: “#selleri pakket og klar til …

145 Likes, 8 Comments – Dak Wichangoen (@dak.wichangoen) on Instagram: …

Dak Wichangoen on Instagram: “#dumplings #misaplace …

158 Likes, 2 Comments – Dak Wichangoen (@dak.wichangoen) on Instagram: …

dak.wichangoen – Instagram

Dak Wichangoen on Instagram: “I denne uge står det på MASTERCLASS, det betyder at vi 4 dommer skal også i køkkenet👩‍🍳👨🏻‍🍳👨🏻‍🍳👨🏻‍🍳Se med måske kan du lære noget😊Kan ses mandag-torsdag kl 19 på TV3 eller Viaplay når du har tid💪😊 #masterchef2021 #masterchef #masterclass”

657 Likes, 11 Comments – Dak Wichangoen (@dak.wichangoen) on Instagram: “I denne uge står det på MASTERCLASS, det betyder at vi 4 dommer skal også i …

657 Likes, 11 Comments – Dak Wichangoen (@dak.wichangoen) on Instagram: “I denne uge står det på MASTERCLASS, det betyder at vi 4 dommer skal også i køkkenet👩‍🍳👨🏻‍🍳👨🏻‍🍳👨🏻‍🍳Se med måske kan du lære noget😊Kan ses mandag-torsdag kl 19 på TV3 eller Viaplay når du har tid💪😊 #masterchef2021 #masterchef #masterclass”

Dak Wichangoen on Instagram: “ ‍ Kærlighed til alle mine …

Dak Wichangoen på Instagram: “😙🤞✌👩‍🍳 Kærlighed til alle mine kokke kollegaer❤#monday #michelin #århus #kiin #chefslife #spændt”

517 Likes, 17 Comments – Dak Wichangoen (@dak.wichangoen) on Instagram: “ ✌ ‍ Kærlighed til alle mine kokke kollegaer❤ #monday #michelin #århus …

517 Likes, 17 Comments – Dak Wichangoen (@dak.wichangoen) on Instagram: “😙🤞✌👩‍🍳 Kærlighed til alle mine kokke kollegaer❤#monday #michelin #århus #kiin #chefslife #spændt”

Keywords: dak wichangoen instagram