Christian fuhlendorff instagram

Fuhlendorff – Instagram

147k Followers, 894 Following, 1170 Posts – See Instagram photos and videos from Christian Fuhlendorff (@fuhlendorff)

fuhlendorff – Comedian – Instagram

147k Followers, 848 Following, 1162 Posts – See Instagram photos and videos …

“Min podcast Hva så?! har fået et nyt samarbejde op og stå …

Christian Fuhlendorff på Instagram: “Min podcast Hva så?! har fået et nyt samarbejde op og stå. “Hvordan henter man morgenbrød til søns 6 års fødselsdag i ført havskåbe? Man får @woltdanmark til at komme med det”Kald mig bare boomer, men kendte ikke rigtig Wolt. Hvis du vil prøve dem for første gang, ligesom mig, så brug koden “FUHLEN”, så får du 75 kr, Hva så?! får 75 kr. og vi får alle to afsnit om ugen. Tjek dagens afsnit og hør’ mere. Det er i øvrigt med Uffe Holm🙌 P.S. @karina_feldborg er herreirriterende at lave SoMe med😂”

3882 Likes, 82 Comments – Christian Fuhlendorff (@fuhlendorff) on Instagram: “Min podcast Hva så?! har fået et nyt samarbejde op og stå.

3,882 Likes, 82 Comments – Christian Fuhlendorff (@fuhlendorff) on Instagram: “Min podcast Hva så?! har fået et nyt samarbejde op og stå. “Hvordan henter man morgenbrød til søns 6 års fødselsdag i ført havskåbe? Man får @woltdanmark til at komme med det”Kald mig bare boomer, men kendte ikke rigtig Wolt. Hvis du vil prøve dem for første gang, ligesom mig, så brug koden “FUHLEN”, så får du 75 kr, Hva så?! får 75 kr. og vi får alle to afsnit om ugen. Tjek dagens afsnit og hør’ mere. Det er i øvrigt med Uffe Holm🙌 P.S. @karina_feldborg er herreirriterende at lave SoMe med😂”

karina_feldborg og hendes feriehumor – Instagram

Christian Fuhlendorff on Instagram: “@karina_feldborg og hendes feriehumor”

6019 Likes, 227 Comments – Christian Fuhlendorff (@fuhlendorff) on Instagram: “@karina_feldborg og hendes feriehumor”

6,019 Likes, 226 Comments – Christian Fuhlendorff (@fuhlendorff) on Instagram: “@karina_feldborg og hendes feriehumor”

Christian Fuhlendorff on Instagram: “Så er vi ved st være klar til …

Christian Fuhlendorff on Instagram: “Så er vi ved st være klar til Mågens!”

345 Likes, 7 Comments – Christian Fuhlendorff (@fuhlendorff) on Instagram: “Så er vi ved st være klar til Mågens!”

345 Likes, 7 Comments – Christian Fuhlendorff (@fuhlendorff) on Instagram: “Så er vi ved st være klar til Mågens!”

Efter at have været fast på DR i 2 år, er det fandme … – Instagram

1421 Likes, 14 Comments – Christian Fuhlendorff (@fuhlendorff) on Instagram: …

Christian Fuhlendorff on Instagram: “Går over i historien 2, er …

1093 Likes, 22 Comments – Christian Fuhlendorff (@fuhlendorff) on Instagram: …

Christian Fuhlendorff on Instagram: “Som den første komiker i …

Christian Fuhlendorff on Instagram: “Som den første komiker i DK kaster jeg mig ud i to solo shows på ET år. Det er historisk… Find din billet inden på min hjemmeside. Link i bioen. Foto: Gudmund Thai”

2577 Likes, 80 Comments – Christian Fuhlendorff (@fuhlendorff) on Instagram: …

2,573 Likes, 80 Comments – Christian Fuhlendorff (@fuhlendorff) on Instagram: “Som den første komiker i DK kaster jeg mig ud i to solo shows på ET år. Det er historisk… Find din billet inden på min hjemmeside. Link i bioen. Foto: Gudmund Thai”

“Har været ude og indspille Hva så?! i dag med … – Instagram

Christian Fuhlendorff på Instagram: “Har været ude og indspille Hva så?! i dag med @christophermusiccom. Viser billedet til @karina_feldborg, som udbryder “hvorfor ser du så hævet ud i hovedet?”😂 Fordi jeg står ved siden af en popstjerne, for helvede!… og fordi jeg prøvede at undgå at få dobbelthage😜”

8971 Likes, 81 Comments – Christian Fuhlendorff (@fuhlendorff) on Instagram: “Har været ude og indspille Hva så?! i dag med @christophermusiccom.

8,970 Likes, 81 Comments – Christian Fuhlendorff (@fuhlendorff) on Instagram: “Har været ude og indspille Hva så?! i dag med @christophermusiccom. Viser billedet til @karina_feldborg, som udbryder “hvorfor ser du så hævet ud i hovedet?”😂 Fordi jeg står ved siden af en popstjerne, for helvede!… og fordi jeg prøvede at undgå at få dobbelthage😜”

Christian Fuhlendorff on Instagram: “Jer der lytter til Hva så …

Christian Fuhlendorff on Instagram: “Jer der lytter til Hva så?!, vidste det jo godt, men nu får alle I andre det også at vide. Jeg er sgu’ blevet en del af @podads.dk. Her får jeg muligheden for at komme til at arbejde endnu mere med dette fantastiske medie, hjælpe nye podcastere i gang og udvikle helt nye formater. Jeg er lidt stolt, selvom jeg på overfladen ser ud som om jeg sidder på toilettet.”

2599 Likes, 50 Comments – Christian Fuhlendorff (@fuhlendorff) on Instagram: “Jer der lytter til Hva så?!, vidste det jo godt, men nu får alle I andre det …

2,598 Likes, 50 Comments – Christian Fuhlendorff (@fuhlendorff) on Instagram: “Jer der lytter til Hva så?!, vidste det jo godt, men nu får alle I andre det også at vide. Jeg er sgu’ blevet en del af @podads.dk. Her får jeg muligheden for at komme til at arbejde endnu mere med dette fantastiske medie, hjælpe nye podcastere i gang og udvikle helt nye formater. Jeg er lidt stolt, selvom jeg på overfladen ser ud som om jeg sidder på toilettet.”

Keywords: christian fuhlendorff instagram